SPORT

Primarul Constantin Toma după victoria buzoiencelor, de sâmbătă: „Iată că numai în 4 ani obținem un rezultat incredibil!”

Gloria Buzău a realizat scorul campionatului în Liga 2. FC Buzău a surclasat-o pe Unirea Constanţa cu 14-0, sâmbătă, într-un meci din etapa a 5-a a Ligii a II-a, realizând astfel cel mai mare scor din ultimele sezoane ale ligii secunde.

Presa centrală titrează victoria buzoiencelor vorbind despre „măcelul” care a fost sâmbătă pe teren, în meciul cu CSM București și cum le-au „umilit” pe bucureștence, în frunte cu campioana Cristina Neagu .

După ce a trecut în „sferturi” de SCM Rm. Vâlcea, după aruncările de la 7 metri, duminică, în finala disputată la Brăila, buzoiencele au trecut la scor, 35 – 29, de CSM București.

A fost un meci incredibil pentru echipa antrenată de Aurelian Roșca, tehnicianul care a preluat Buzăul doar în această vară! CSM București a condus o singură dată pe tabelă, 1-0, în rest trebuind să alerge tot timpul în spatele adversarelor. Jocul CSM-ului, construit în jurul Cristinei Neagu, a fost dejucat de buzoience. 

Evenimentul a fost comentat și de primarul Buzăului, Constantin Toma, care a postat pe pagina sa oficială de Facebook următorul mesaj:

„O victorie Mareee pentru Buzău!

Cupa și Supercupa la handbal fete au fost cucerite de Gloria Buzău, un club pe care l-am propus spre înființare în august 2017.

Iată că numai în 4 ani obținem un rezultat incredibil!

Facem Buzăul Mare!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button