CULTURĂ

Festivalul Antante Buzău aduce arta și bucuria în inima orașului

Primăria Municipiului Buzău invită copiii, adolescenții și părinții la cea de-a 3 a ediție a festivalului dedicat publicului tânăr, ANTANTE Buzău.

Festivalul Antante Buzău este un eveniment cultural de amploare ce se va desfășura în acest an pe 27 și 28 mai, pe bulevardul Nicolae Bălcescu, transformând centrul orașului într-un loc vibrant al bucuriei și al expresiei artistice.

Ediția din acest an a Festivalului Antante Buzău aduce în prim-plan conceptul de “Intervenție prin cultură”, având ca scop promovarea valorilor culturale și artistice într-un mod accesibil și interactiv.

Prin intermediul acestui eveniment, dorim să aducem arta mai aproape de oameni și mai ales de copii și adolescenți și să le oferim posibilitateade a interacționa într-un cadru prietenos în mijlocul comunității.

Programul festivalului propune o selecție importantă de spectacole de teatru, circ contemporan, spectacole stradale, concerte și multe surprize.

Printre artiștii invitați anul acesta se numără:

Iuliana Beregoi este o tânără artistă cunoscută în rândul adolescenților cu o uriașă comunitate de peste 1 milion de urmăritori pe rețelele de socializare.

Iuliana a reușit săcucerească inimile tinerilor și să se impună ca unul dintre cei mai apreciați artiști ai generației sale.

Mauro Wolynski este un artist stradal cu o carieră impresionantă, având participări în festivaluri de gen în peste 38 de țări din întreaga lume. Este pentru prima oară când se află în România și suntem onorați să îi avem alături de noi în cadrul Festivalului ANTANTE.

MagiTot este unul dintre cei mai cunoscuți magicieni din România, cunoscut pentru prestațiile sale captivante. MagiTot va fascina publicul de toate vârstele și îi va transporta într-o lume magică și plină de surprize.

Barbraossa Samba Group este una dintre cele mai cunoscute formații de toboșari din România, cu o prezență impresionantăîn festivalurile din întreaga lume. Ritmurile lor energice și dansul lor captivant vor crea o atmosferă de sărbătoare și vor încânta publicul prin energia și pasiunea pe care o transmit.

Pentru mai multe informații despre programul festivalului , vă rugăm să accesați  pagina de facebook Antante Buzău sau  Instagram antante.buzău

Proiect finanțat de Primăria Municipiului Buzău prin Centrul Cultural și Educațional Alexandru Marghiloman .

În vizualurile atașate găsiți programul complet.

Vă așteptăm cu bucurie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button