Școala din parc te invită în TABĂRA urbană !
Vino și tu în perioada 19-23 iunie și participă la o super tabără de vară!
Descoperim #împreună Orașul Buzău!
În această tabără vom realiza clipuri video ce vor avea drept tematică poveștile, legendele și istoria orașului Buzău. Copiii implicați în proiect se vor ocupa de tot acest proces, de la documentare, script, prezentare, filmare și editare.
Clipurile video vor fi puse pe o aplicație online ce conține o hartă a României. Clipurile vor fi filmate la locul unde se presupune a se fi întâmplat acțiune povestită de copii și vor fi puse pe hartă exact în acel loc. În acest mod, oricine dorește, poate accesa aplicația și poate viziona clipurile realizate de copii.
Copiii vor face activități si jocuri pentru a învăța tehnici de comunicare – public speaking, vlogging, tehnici de filmare, redactare și producție.
Ne propunem să renaștem tradiția locală și să o redăm tinerelor generații. Abordarea noastră va fi una modernă, în pas cu mentalitatea și cultura copiilor actuali, pentru a-i atrage și a duce mai departe proiectul, chiar și după ce se va fi încheiat tabăra.
Cerințe pentru participare:
Vârsta copiilor să fie între 8 și 14 ani;
Să locuiască în orașul Buzău, să meargă la școală în orașul Buzău
Să poată participa în fiecare zi din 𝟭𝟵 – 𝟮𝟯 𝗶𝘂𝗻𝗶𝗲 î𝗻 𝗶𝗻𝘁𝗲𝗿𝘃𝗮𝗹𝘂𝗹 𝟭𝟬.𝟬𝟬 – 𝟭𝟳.𝟬𝟬 la activitățile taberei;
Să aibă un mobil cu care să se poată filma și un trepied pentru mobil care să poată sta singur în picioare;
Să trimită un video clip selfie (filmat și prezentat de copil, fără ajutor) de maxim un minut pe Whatsapp la 𝟎𝟕𝟐𝟑𝟎𝟗𝟔𝟕𝟒𝟐 , în care să se prezinte ( numele și prenumele, clasa) și să povestească ceva despre orașul Buzău. Clipul să nu fie editat, adică să fie înregistrat cap coadă, fără tăieturi, să nu aibă efecte speciale, text, emoji etc.
𝐃𝐚𝐭𝐚 𝐥𝐢𝐦𝐢𝐭ă 𝐝𝐞 𝐭𝐫𝐢𝐦𝐢𝐭𝐞𝐫𝐞 𝐞𝐬𝐭𝐞 𝟏𝟓 𝐢𝐮𝐧𝐢𝐞 𝐨𝐫𝐚 𝟏𝟐.𝟎𝟎. Din aceste video clipuri se vor selecționa 20 de copii care vor participa în tabără. Anunțul cu copiii selectați se va face până la ora 12.00 , 16 iunie.
Criteriile de selecție sunt:
Abilitatea de a înțelege și reda o poveste în mod succint.
Plăcerea cu care povestesc.
Părinții sau tutorii legali ai copiilor trebuie să semneze un acord de GDPR, prin care vor da acordul ca aceste materiale să fie folosite în scopul declarat al proiectului, pentru promovarea ulterioară și în alte scopuri de prezentare pe care organizatorii le consideră necesare.