ȘTIRILE ZILEI

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a mers la vot alături de primarul Constantin Toma și președintele CJ, Petre Emanoil Neagu

Primarul orașului, Constantin Toma, a fost primul care a votat. Însoțit de soția sa, acesta a ajuns la ora 8,30 la Liceul „Margareta Sterian”, acolo unde a fost așteptat de președintele Consiliului Județean Buzău, Petre Emanoil Neagu.

La ieșirea de la urne, Constantin Toma i-a invitat pe toți buzoienii să voteze pentru viitorul acestui oraș: ”E un vot dat pentru viitorul Buzăului, pentru prosperitate, educație, cultură, infrastructură. S-au făcut multe în ultimii 4 ani la Buzău, se vor face și mai multe. Sunt ani decisivi, istorici pentru Buzău. Invit pe toată lumea la vot, e un vot foarte important pentru toți buzoienii, pentru a vota, de ce nu, viitorul acestui oraș”.

La puțin timp, după aceea, la ora 9,00, președintele PSD, Marcel Ciolacu, a votat la Școala Nr. 5 „Dionisie Romano”, unde a ajuns flancat de primarul orașului, Constantin Toma și de președintele Consiliului Județean Buzău, Petre Emanoil Neagu.

„Astăzi se aleg gospodarii orașelor și județelor, nu alegem oamenii politici, nu doctrine, alegem continuitate și siguranță” a declarat președintele PSD, după ce și-a exercitat votul și a ținut să mai precizeze că, în ciuda estimărilor pesimiste, votul va fi optimist „dacă nu va fi viciat de adversari”:

„S-a întâmplat acelaşi fenomen pe care eu l-am anunţat, exact ca în Polonia, s-au făcut nişte estimări pesimiste, iar votul va fi optimist, şi prezenţa la vot la fel.”

La rândul său, Petre Emanoil Neagu, a ținut să amintească un fapt important și anume că România votează pentru prima oară în timp de pandemie.

„” E o situație atipică pentru toată societatea. Eu am votat pentru dezvoltarea municipiului, pentru dezvoltarea județului, pentru continuarea proiectelor pe care le avem cu Primăria Buzău și cu Primăria Rm.Sărat, am votat pentru oameni, pentru nepoți, implicit pentru copii, pentru stabilitate, am votat pentru dezvoltarea și pentru ca fiecărui cetățean să-i fie un pic mai bine”, a declarat președintele CJ Buzău, Petre Emanoil Neagu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button