ȘTIRILE ZILEI

O clasă de la „Hașdeu” intră în scenariul roșu

propunerilor venite din partea Consiliilor de administrație ale școlilor/grădinițelor și avizate de către Direcția de Sănătate Publică Buzău, membrii CJSU au decis:

  • reluarea  desfășurării cursurile ”față în față” la Grădinița cu Program Normal Mătești din comuna Săpoca, județul Buzău, începând cu data de 09.10.2020.
  • suspendare cursurilor ”față în față” la clasa a XII –a H de la Colegiul Național ”B.P.Hașdeu”,  până la data de 15.10.2020, activitatea didactică desfășurându-se după scenariul 3 (online).
  • suspendarea cursurilor ”față în față” la clasa a VI-a C, la clasa a VII-a A și la clasa  a VIII –a B de la Școala Gimnazială nr.1 din municipiul Râmnicu Sărat, până la data de  14.10.2020, activitatea didactică desfășurându-se după scenariul 3 (online).

De asemenea, ca urmare a ratei de incidență cumulate la 14 zile pentru fiecare localitate din județul Buzău, calculată de către DSP și aferentă perioadei 20.09-03.10.2020, au fost stabilite scenariile de funcționare pentru fiecare unitate de învățământ din județul Buzău:

  • începând cu data de 06.10.2020 se aprobă trecerea de la scenariul 2 (galben) la scenariul 1 (verde) de funcționare a unităților de învățământ preuniversitar în anul școlar 2020-2021, în următoarele unități administrativ teritoriale:
  • Comuna Costești: Școala Gimnazială comuna Costești; Grădinița cu Program Normal sat Pietrosu, Grădinița cu Program Normal sat Spătaru, Școala Gimnazială ”General Ștefan Gușă” sat Spătaru;
  • Comuna Pârscov: Școala Gimnazială ” Vasile Voiculescu”  comuna Pârscov, Școala Primară sat Bădila, Școala Primară sat Lunca Frumoasă, Grădinița cu Program Normal comuna Pârscov;
  • începând cu data de 06.10.2020 se aprobă trecerea de la scenariul 1 (verde) la scenariul 2  (galben) de funcționare a unităților de învățământ preuniversitar în anul școlar 2020-2021, în următoarele unități administrativ teritoriale:
  •  Comuna Vernești: Școala Gimnazială sat Cândești, Liceul Tehnologic comuna Vernești, Grădinița cu Program Normal sat Căndești, Școala Gimnazială ” Nicolae Ioan Jilinschi” comuna Vernești, Grădinița cu Program Normal, sat Zorești, Grădinița cu Program Normal, ” Vasile Aldea”m sat Zorești Grădinița cu Program Normal, sat Niscov, Grădinița cu Program Normal comuna Vernești.
  • Comuna Viperești: Școala Gimnazială comuna Viperești, Școala Primară sat Pălici, Școala Primară sat Rușavăț, Școala Primară sat Tronari, Școala Gimnazială sat Ursoaia , Grădinița cu Program Normal comuna Viperești;
  • Comuna Luciu: Școala Gimnazială” Prof, Dr. Ion Anghel” comuna Luciu, Grădinița cu Program Normal sat Caragele, Grădinița cu Program Normal, comuna Luciu.
  • scenariul de funcţionare al celorlalte  unităţi de învățământ în anul școlar 2020-2021 este cel prevăzut în anexa nr.1 la Hotarărea Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Buzău nr. 19/10.09.2020 și hotărârilor Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Buzău nr.22/21.09.2020, nr. 24/24.09.2020, respectiv 25/30.09.2020.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button