ȘTIRILE ZILEI

Razii ale polițiștilor îmbrăcați în civil în mijloacele de transport public în comun

În vederea prevenirii și combaterii infectării cu noul coronavirus, polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Buzău intensifică activitățile de verificare a modului în care se respectă prevederile Legii nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Astfel, ieri, în intervalul 15.00-17.00, polițiștii au acționat în mijloacele de transport în comun pentru verificarea respectării măsurilor impuse în contextual pandemiei, scopul vizat fiind prevenirea răspândirii virusului SarsCov2.

În intervalul menționat au fost verificate peste 20 de mijloace de transport în comun și au fost consiliate aproximativ 110 persoane, iar celor care nu purtau masca în mod corect pentru a le asigura protecția, le-au fost adresate avertismente verbale.

Pe parcursul activităților, au fost purtate discuții cu toți cetățenii care se deplasau folosind mijloacele de transport în comun, dar și cu cei care se aflau în stațiile de așteptare și li s-a atras atenția asupra purtării în mod corespunzător a măștii de protecție, asupra necesității distanțării fizice și a respectării regulilor de igienă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button