POLITICĂ

Secretarul de stat Mariana Cotoi, întâlnire de lucru cu primarii liberali din Buzău, azi, la sediul PNL

Secretarul de stat în cadrul Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării şi Administraţiei, Mariana Cotoi, a fost prezentă, azi, la Buzău, pentru o întâlnire cu primarii liberali, care a avut loc la sediul organizației județene, întâlnire în cadrul căreia s-a discutat punctual despre proiectele de investiții depuse de aceștia și care au întârziate la finanțare.

”La solicitarea colegilor mei, primari ai județului #Buzău, am organizat astăzi o întâlnire cu secretarul de stat la Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației, Mariana Cotoi, la sediul PNL Buzău.

Am discutat punctual despre proiectele în curs de implementare, dar și cele ce vor fi implementate prin programe de finanțare, coordonate prin #MLPDA.În foarte multe comune, din județul Buzău, este nevoie de investiții pentru dezvoltarea comunităților. Din păcate, proiectele depuse de autoritățile locale au întârziat să apară și acest lucru a dus la încetinirea lucrărilor de anvergură pentru Buzău.

Am încredere în administrațiile liberale că vor fi mult mai determinate și mai active pentru atragerea de fonduri puse la dispoziție prin programele Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației.

Îi mulțumesc doamnei Secretar de Stat, Mariana Cotoi, pentru amabilitatea de a ne sta la dispoziție cu răspunsuri și sfaturi pentru realizarea de proiecte pentru viitor.”, a declarat Gabriel Avrămescu, președinte interimar PNL Buzău.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button