SĂNĂTATEȘTIRILE ZILEI

Ludovic Orban: „Fără paradă de 1 Decembrie și fără petreceri private de Revelion”

Ludovic Orban spune că în acest an, de 1 Decembrie, nu va mai avea loc nicio parad[ de 1 decembrie, iar cei care se gândesc la petrecerile de Revelion să ia în considerare că acestea sunt evenimente private care nu se vor mai organiza și susține că aceste măsuri sunt importante pentru a reduce numărul persoanelor care s-ar putea infecta cu noul coronavirus.

„Să nu mai participe. Un mesaj foarte simplu: Putem să mai amânăm puțin dorința de a ne distra sau putem să ne distrăm în moduri care să nu ne pună în pericol sănătatea.  Faptul că se organizează astfel de petreceri riscă să pună să în pericol sănătatea. În general tinerii se duc la astfel de petreceri, tinerii poate nici nu simt, mulți sunt asimptomatici, dar ei duc boala acasă. Atunci când un tânăr se îmbolnăvește riscă să își îmbolnăvească părinții, rudele, bunicii care sunt mult mai expuși riscului”, a transmis premierul Ludovic Orban.

În ceea ce privește petrecerile de Revelion, premierul a precizat că acestea sunt considerate ca fiind private și că cei care au dat avans pentru hotel, vor putea merge, dar nu vor avea loc petreceri private.

„Din punctul meu de vedere, petrecerea de Revelion este considerată o petrecere privată cum sunt nunțile, botezurile și alte tipuri de petreceri private. Pot să se ducă la hotel, dar nu se vor putea organiza petreceri private”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button