POLITICĂ

Gabriel Avrămescu, candidat PNL Buzău la Camera Deputatilor: Este oficial! Noul pod de la Cislău, care va face legătura dintre Buzău și Brașov, va fi gata într-un an!

Lucrările au început de săptămâna trecută și evoluează rapid. Au fost finalizate lucrările de foraj și construcție pentru 10 coloane (piloni de susținere) din cele 36 prevăzute în proiect. Astfel, 15 milioane de lei, bani europeni, vor fi investite pentru construcția CELUI MAI IMPORTANT pod de legătură dintre Buzău și Brașov.

Podul de la Cislău, de peste râul Bâsca Chiojdului îl va înlocui pe cel vechi care a devenit tot mai nesigur din cauza degradării. Guvernul PNL a reușit să atragă fonduri europene (FEDR) pentru construcția acestui pod, după ce inițial fuseseră prevăzuți bani guvernamentali, investiția devenind astfel mult mai sigură.

Suntem adepții investițiilor din bani europeni pentru infrastructura de anvergură. Pentru prima dată, infrastructura Buzăului face parte dintre prioritățile guvernării, iar acest lucru se vede! Aleg să fac pentru buzoieni o politică transparentă, reală și palpabilă pentru următorii 4 ani. Majoritatea parlamentară liberală este esențială pentru constituirea guvernării liberale, implicit pentru continuarea proiectelor de dezvoltare a județului Buzău. Continuăm să #DezvoltămRomânia, în ciuda crizei cauzate de pandemie.

COD MANDATAR 11200025

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button