ȘTIRILE ZILEI

Veronica se simțea rău de două zile, dar nimeni nu s-a gândit că va muri

O tânără de 21 de ani din Vadu Pașii, studentă eminentă, și-a pierdut viața, joi după-amiază, iar medicii iau în calcul un infract sau un anevrism

Veronica Mărăcine a fost găsită căzută în casă de mama ei și a sunat la salvare. Tânăra se simțea rău de două zile, dar nimeni din familie nu s-a gândit la acest deznodământ tragic.

Mama ei tocmai îi plătise, astăzi, taxa de cazare ca să nu-și piardă locul în căminul studențesc unde locuia și s-a grăbit să ajungă acasă deoarece fiica ei se simțea rău. Și-a găsit fiica în stare de inconștiență și a sunat imediat la salvare.

A fost preluată de o ambulanță, dar tânăra a intrat în stop cardiorespirator chiar când salvarea se pregătea să intre pe poarta spitalului.

Medicii din Unitatea de Primire Urgențe au început manevrele de resuscitare, însă eforturile lor au rămas fără rezultat. După aproximativ o oră a fost declarat decesul.

Veronica Mărăcine a absolvit Colegiul Pedagogic din Buzău, apoi cursurile facultății de Administrație și Afaceri la Universitatea București, iar acum urma cursurile la master.

Mama fetei lucrează ca bibliotecară la școala din Vadu Pașii, iar tatăl contabil la Primăria cmunicipiului Buzău.

Întreaga comunitate se află în stare de șoc, iar mesajele de condoleanțe și rămas bun au umplut paginile de Facebook ale familiei Mărăcine.

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button