POLITICĂ

Vlad Pufu, candidatul PNL la Senat: „România va arăta altfel în următorii 4 ani, pentru asta trebuie să votăm astăzi”

Candidatul PNL Buzău aflat pe prima poziție pentru un loc în Senat, Vlad Pufu, președintele organizației municipale a în același timp, a mers duminică, la vot, însoțit de fiica sa.

” În primul rând, îi așteptăm pe toți la vot. După cum puteți constata, scrutinul se desfășoară în norme  de maximă siguranță sanitară, nu trebuie sa pierdem nici unul dintre noi un moment istoric, un moment pentru reformarea României care va avea loc din 2020. Marile societăți ale lumii s-au reformat după mari crize. Este cazul Americii, care s-a pus pe picioare prin programul New Deal al președintelui  Roosevelt. De asemenea, Europa s-a pus pe picioare după programul Marshall, după marea criză generată de Al Doilea Război Mondial.

Este un moment istoric și pentru România, dacă vom ști să aplicăm acest plan de reziliență și redresare economică, România va arăta altfel  în următorii 4 ani,  pentru asta trebuie să votăm astăzi. Trebuie să votăm pentru o Românie și o reformă profundă, nu mai putem să supraviețuim ca societate după o hartă desenată în anii 60. ”, a declarat Vlad Pufu la ieșirea de la urne.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button