POLITICĂ

USR și PSD și-au dat mâna la Buzău pentru a costrui de la zero un spital municipal

Primarul orașului Buzău, social-democratul Constantin Toma și deputatul USR de Buzău, Emanuel Ungureanu, au lăsat deoparte orgoliile politice și au palma pentru dezvoltarea Buzăului.

Într-o postare pe Facebook, deputatul Emanuel Ungureanu a anunțat că va colabora cu primarul Constantin Toma, cu care a avut deja o primă întâlnire, pentru construirea unui spital municipal la Buzău, întâlnire în cadrul căreia a fost deja stabilită locația viitoarei investiții.

„Construim Spital Municipal de la zero în Buzău!Dragi buzoieni, așa cum am promis, îmi dedic acest mandat de deputat al Alianței USR-PLUS Buzău pentru un obiectiv major pentru comunitate, construirea unui spital municipal de la zero.

Astăzi, am avut o discuție lungă și constructivă cu primarul Toma pentru a găsi un teren potrivit pentru construirea unui spital modern, pe fonduri europene.

Săptămâna viitoare voi avea o întâlnire cu ministrul fondurilor europene, domnul Cristian Ghinea pentru a găsi soluții concrete pentru finanțarea acestui obiectiv vital pentru Buzău! Rămânem aproape!”, a scris deputatul Ungureanu pe Facebook.

One Comment

  1. Un lucru bun. Nu are importanță cine cu cine bate palma sau cine cu cine se aliază,important este să facă un lucru bun pentru oameni ,să lase orgoliile de o parte căci așa vor fi iubiți de oameni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button