ADMINISTRAȚIE

Compania de Apă Buzău anunță zonele în care va fi sistat serviciul de apă azi!

Compania de Apă Buzău – Zona Județeană – Sector Valea Buzăului, anunṭă că, în data de 24.02.2021, în intervalul orar 10:20 – 12:20, se va întrerupe furnizarea apei potabile în loc. Nehoiu, sat Lunca Priporului, str. Sarmisegetuza, pentru executarea unor lucrări de reparații.Zona afectată: str. Sarmisegetuza, str. Deceniu, str.Traian, str. Burebista.

Utilizatori afectați: 25 de abonați.

Compania de Apă Buzău – Zona Metropolitană, anunṭă că, în data de 24.02.2021, în intervalul orar 09:30 – 14:30, se va întrerupe furnizarea apei potabile în loc. Vernești, sat Nișcov, str. 2, pentru executarea unor lucrări de investiții.Zona afectată: str. 2, sat Nișcov.

Utilizatori afectați: 50 de abonați.

Compania de Apă Buzău – Zona Județeană – Sector Valea Buzăului, anunṭă că, în data de 24.02.2021, în intervalul orar 11:40 – 14:00, se va întrerupe furnizarea apei potabile în loc. Pătârlagele, str. Al. I. Cuza, în vederea executării unor lucrări de reparații.Zona afectată: str. Al. I. Cuza, str. Crivinei, str. Pinului, str. Colinei.

Utilizatori afectați: 85 de utilizatori casnici.

Atenționăm consumatorii că la reluarea furnizării serviciului de alimentare cu apă potabilă, există riscul apariției unor perturbații ale calității apei, pentru o scurtă perioadă de timp.

Recomandăm clienților să nu folosească apa în scopuri menajere până la limpezirea completă.Rugăm, de asemenea, consumatorii să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și vă asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp.
Vă mulțumim pentru înțelegere!Departament Dezvoltare Comercială

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button