ADMINISTRAȚIE

Unde se oprește apa astăzi!

Compania de Apă Buzău – Zona Județeană – Sector Rm. Sărat, anunṭă că, în data de 26.02.2021, în intervalul orar 09:00 – 11:00, se va întrerupe furnizarea apei potabile în loc. Grebănu, în vederea executării unor lucrări de reparații.

Zona afectată: loc. Grebănu 2Utilizatori afectați: 24 de abonați casnici.

Compania de Apă Buzău – Zona Județeană – Sector Valea Slănicului, anunṭă că, în data de 26.02.2021, în intervalul orar 09:00 – 16:00, se va întrerupe furnizarea apei potabile în localitatile Cernătești și Săpoca, pentru executarea unor lucrări de relocare a conductelor de alimentare cu apă din zona podețelor amplasate în localitatea Zărneștii de Slănic.

Zone afectate: satele Cernătești, Căldărușa, Vlădeni, Zărneștii de Slănic și Săpoca (parțial).

Atenționăm consumatorii că la reluarea furnizării serviciului de alimentare cu apă potabilă, există riscul apariției unor perturbații ale calității apei, pentru o scurtă perioadă de timp.

Recomandăm clienților să nu folosească apa în scopuri menajere până la limpezirea completă.Rugăm, de asemenea, consumatorii să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și vă asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp.

Vă mulțumim pentru înțelegere!

Departament Dezvoltare Comercială

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button