ȘTIRILE ZILEI

Spitalul Județean Buzău are un nou director medical

Noul Director Medical al Spitalului Județean de Urgență, începând cu data de 1 martie a.c., este medicul Andreea Meleru, medic de Medicina Muncii. Medicul Andreea Meleru este născută în data de 05.12.1977, în oraşul Alexandria, Jud. Teleorman, este căsătorită şi are 4 copii.

A absolvit Facultatea „Carol Davila” din Bucureşti, rezidenţiatul l-a efectuat la Spitalul Floreasca, a început specializarea în Medicină de Urgenţă şi ulterior s-a transferat pe specialitatea Medicina  Muncii. Doctorița Meleru lucrează în S.J.U. Buzău din anul 2009 și a acceptat funcţia de director medical deoarece îşi doreşte ca relaţia medic-pacient să fie bazată pe empatie, respect şi bune practici medicale. De asemenenea, îşi doreşte o organizare mai bună, din punct de vedere medical, în cadrul spitalului.

„În această perioadă tulbure, am acceptat această funcţie deoarece am considerat că împreună cu echipa medicală şi managerială  putem să aducem o contibuţie din punct de vedere al managementului sănătăţii în spital, încercăm şi ne dorim ca lucrurile să funcţioneze cât mai bine. Obiectivul meu este optimizarea activităţii medicale prin atragerea de medici pe toate specialităţile, creşterea satisfacţiei pacienţilor şi o colaborare cât mai bună între personalul angajat din cadrul spitalului, pentru o atmosferă de lucru cât mai plăcută.”, a transmis medicul Andreea Meleru, prin intermediul unui comunicat de presă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button