ADMINISTRAȚIE

Unde se oprește apa astăzi!

Compania de Apă Buzău – Zona Județeană – Sector Rm. Sărat, anunṭă că, în data de 01.03.2021, în intervalul orar 12:30 – 16:00, se va întrerupe furnizarea apei potabile în loc. Râmnicu Sărat, str. Mesteacănului, în vedereaexecutării unor lucrări de reparații.

Zone afectate:  str. Mesteacănului, str. Plantației, str. Oilor, str. Frasinului, str. Murelor.

Utilizatori afectați: 117 abonați casnici.

Compania de Apă Buzău – Zona Metropolitană, anunṭă că, în data de 02.03.2021, în intervalul orar 08:00 – 15:00, se va întrerupe furnizarea apei potabile în Buzău, pe strada Bîsca Mare,Bîsca Mica, Al.Bîsca,pentru punerea în funcțiune a noii rețele de distribuție pe strada Bîsca Mică.

Zone afectate: abonații aferenți acestor străzi.

Atenționăm consumatorii că la reluarea furnizării serviciului de alimentare cu apă potabilă, există riscul apariției unor perturbații ale calității apei, pentru o scurtă perioadă de timp.

Recomandăm clienților să nu folosească apa în scopuri menajere până la limpezirea completă.

Rugăm, de asemenea, consumatorii să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și vă asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp.        

Vă mulțumim pentru înțelegere!

Departament Dezvoltare Comercială        

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button