ADMINISTRAȚIE

Unde se oprește apa astăzi!

  • Compania de Apă Buzău – Zona Metropolitană, anunṭă că, în data de 04.03.2021, în intervalul orar 09:30 – 15:00, se va întrerupe furnizarea apei potabile în loc. Vernești, sat Nișcov, str. 2,  pentru executarea unor lucrări de investiții.

Zona afectată: str. 2, sat Nișcov.

Utilizatori afectați: 50 de abonați.

Compania de Apă Buzău – Zona Județeană – Sector Rm. Sărat, anunṭă că, în data de 04.03.2021, în intervalul orar 10:00 – 13:00, se va întrerupe furnizarea apei potabile în loc. Râmnicu Sărat, district Aleea Florilor în vedereaexecutării unor lucrări de reparații și înlocuire contor DN100.

Zone afectate:  blocurile aferente CT 602, Piata Halelor.

Utilizatori afectați: 880 abonați casnici.

Compania de Apă Buzău – Zona Metropolitană, anunṭă că, în data de 04.03.2021, în intervalul orar 09:00 – 14:00, se va întrerupe furnizarea apei potabile în Buzău, bd. Nicolae Bălcescu, pentru execuția unor lucrări de înlocuire branșament Restaurant Grand.

Zona afectată: toți abonații aferenți bl.14, Restaurant Grand.

Atenționăm consumatorii că la reluarea furnizării serviciului de alimentare cu apă potabilă, exista riscul apariției unor perturbații ale calității apei, pentru o scurtă perioadă de timp.

Recomandăm clienților să nu folosească apa în scopuri menajere până la limpezirea completă.

Rugăm, de asemenea, consumatorii să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și vă asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp.       

Vă mulțumim pentru înțelegere!

Departament Dezvoltare Comercială        

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button