ADMINISTRAȚIE

Unde se oprește apa astăzi!

  

Compania de Apă Buzău – Zona Metropolitană, anunṭă că, în data de 15.03.2021, în intervalul orar 10:00 – 13:00, se va întrerupe furnizarea apei potabile în Buzău, pe str.  Plevnei, tronson cuprins între str. Col. Ion Buzoianu și bd. 1 Decembrie 1918, pentru execuția unor lucrări de reparații.

Zona afectată: toți abonații aferenți acestei străzi.

Compania de Apă Buzău – Zona Județeană – Sector Rm. Sărat, anunṭă că, în data de 15.03.2021, în intervalul orar 09:40 – 12:30, se va întrerupe furnizarea apei potabile în loc. Râmnicu Sărat, str. Costieni, nr. 3, pentru executarea unor lucrări de înlocuire branșament.

Zone afectate : Str. Amara, str. Câlnău, str. Costieni, Al. Vlahuță (P), str. Drogului, Fdt. Cireșului, str. Luncii, str. Jirlău, str. Zoiței.

Utilizatori afectați : 290 de utilizatori.

Atenționăm consumatorii că la reluarea furnizării serviciului de alimentare cu apă potabilă, există riscul apariției unor perturbații ale calității apei, pentru o scurtă perioadă de timp.

Recomandăm clienților să nu folosească apa în scopuri menajere până la limpezirea completă.

Rugăm, de asemenea, consumatorii să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și vă asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp.       

Vă mulțumim pentru înțelegere!

Departament Dezvoltare Comercială        

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button
error: Conținutul este protejat !