ȘTIRILE ZILEI

Doliu în Consiliul Județean Buzău

O angajată a Consiliului Județean Buzău, în vârstă de 42 de ani, a decedat astăzi, din cauza complicațiilor provocate de infecția cu noul coronavirus.

Nicoleta Călin lucra în cadrul departamentului economic al Consiliului Județean, era divorțată și își creștea singură unicul fiu, elev în clasa a șaptea.

Femeia suferea de insuficiență cardiacă și insuficiență renală și făcea de câțiva ani dializă. În urmă cu circa două săptămâni a fost internată în spital pentru că se simțea rău. În urma investigațiilor, medicii au stabilit că se infectase cu noul coronavirus.

Colegii Nicoletei Călin sunt în stare de șoc. Ei au povestit că știau de problemelel de sănătate ale colegei lor dar nu s-au așteptat la un deznodământ atât de tragic, pentru că era un om plin de viață în ciuda tuturor problemelor cu care se confrunta.

Mesajele nu contenesc pe pagina de Facebook a femeii. Cei care au cunoscut-o au postat mesaje emoționante, mișcați fiind de tragedie:

Drum lin către îngeri, prieten drag!A plecat dintre noi un om bun, un om minunat, care va rămîne veșnic în amintirea celor care l-au cunoscut. Îmi este greu în aceste momente să-mi găsesc cuvintele potrivite la dispariția dintre noi a unui om deosebit, care a sărit mereu, atunci cînd a fost nevoie, în ajutorul semenilor. Un om optimist, cu o inimă mare, care din păcate, a încetat să mai bată, lăsînd în urma sa multă durere și un mare gol.Din păcate, oamenii buni ne părăsesc, dar, cu siguranță,doamna Nicoleta a plecat într-o lume mai bună.Săptămâna trecută mă rugaţi să mă rog pentru dumneavoastră, asta am făcut mereu de când v-am cunoscut,dar acum o oră am primit această veste, prea devreme ați plecat dintre noi! Rămas bun,doamna Nicoleta! Drum lin către stele! Odihnește-te în pace!Sincere condoleanțe familiei îndurerate, putere și mîngîiere să treacă peste aceste momente grele!😥😥😥Vă mulţumesc pentru tot ajutorul acordat și dragostea împărtăşită, sunt convins că de acolo de sus veți veghea asupra noastră! Respect și preţuire! Pr Teodor!

„A mai plecat dintre noi, un suflet, o colega, Nicoleta Georgiana Călin …rămâne in urma ei multă durere și un copil fără alinarea mamei!”

„Sufăr pentru toți cei care ne părăsesc ! Pentru ei și pentru cei care rămân în urma lor , suferinta e mare. Dumnezeu sa o odihnească și condoleante familiei !”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button