EDUCAȚIE

Șefa de promoție de la Pedagogic alege Medicina. Ce mesaj le-a transmis președintele CJ absolvenților!

Președintele Consiliului Județean Buzău, Petre Emanoil Neagu, a participat, vineri dimineață, la festivitatea de absolvirea a clasei a douăsprezecea de la Colegiul Național Pedagogic „Spiru Haret” Buzău.

„Emoții puternice, mândrie, bucurie, admirație…așa a fost astăzi la festivitatea de absolvire a Colegiului Național Pedagogic Spiru Haret.Noi, în calitate de invitați, suntem copleșiti de tot ce trăiți în aceste momente, știm că se încheie un drum frumos, dar avem încredere că veți face pași importanți pentru viitorul vostru profesional.Sunt convins că prieteniile legate în liceu vor dăinui, că sfaturile profesorilor vă vor călăuzi pașii și că nu veți uita niciodată de valorile descoperite și însușite în acești 4 ani minunați.Mult succes pe drumul cunoașterii, dragi absolvenți!”, a scris președintele Consiliului Județean pe Facebook.

La festivitatea de absolvire a Colegiului Național Pedagogic „Spiru Haret”, alături de președintele CJ Petre Emanoil Neagu a fost prezent și subprefectul județului Marieta Boloș.

În prezența celor doi oficiali și a profesorilor, absolvenții s-au întâlnit pentru ultima oară și au predat ștafeta colegilor lor din clasa a XI-a.

Șefă de promoție la Colegiul Pedagogic este Gabriela Olteanu, media sa de absolvire fiind 9.94. „Am ales să dau la Medicină, pentru că aici, în acest liceu, am avut șansa de a întâlni profesorii care mi-au deschis calea și care m-au făcut să cred că acesta este drumul meu”, a explicat Gabriela Olteanu, o tânără ambițioasă, despre care foștii săi profesori au numai cuvinte de laudă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button