ȘTIRILE ZILEI

Premiu pentru un copil responsabil (VIDEO)

În această dimineață, premergător Sărbătorii Pascale, polițiștii au deschis agenda în căutare de oameni dragi, buzoieni pe care i-am întâlnit în activitățile noastre de-a lungul timpului.

Așa ne-am reamintit de Ștefanuț, cel mai mare dintre patru frați ai unei familii din Vernești. L-am cunoscut în iarnă, înainte de Crăciun, când i-am ajutat familia la amenajarea unui cămin mai călduros, o casă de locuit. Așa am aflat atunci de pasiunea sa – animalele. Ne-a făcut cunoștință cu toți prietenii lui, necuvântătoare achiziționate cu banii drămuiți de el.În Ajunul Crăciunului, casa era aproape gata de locuit. Mai trebuia văruit, așa că Ștefănuț nu a stat pe gânduri și, pentru binele familiei, a vândut ieduții pe care îi avea, pentru a cumpăra var.

Noi, polițiștii buzoieni, am _prins_ acest detaliu și am promis că lucrurile nu vor rămâne așa. Defect profesional, suntem atenți la detalii.

Așadar, înainte de Paște, am făcut o vizită băiatului și i l-am dus pe Caramel, un ied zvăpăiat. Printre mirare, emoție și zâmbete, am găsit prilejul de a-i oferi și o diplomă, în semn de apreciere față de devotamentul său ca membru al unei familii numeroase.

Felicitări, Ștefănuț! Să rămâi un copil responsabil!Sărbătoare Pascală fericită tuturor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button