ȘTIRILE ZILEI

ULTIMA ORĂ! Patru persoane rănite intr-un accident la Crucea Comisoaiei

UPDATE:

Din primele date de la fața locului a reieșit că un autoturism condus pe direcția Buzău către Vrancea, de un șofer de 48 de ani, din Iași, a intrat în coliziune cu mașina condusă din sens opus de către un șofer râmnicean, de asemenea în vârstă de 28 de ani.

În urma impactului, mașina râmniceanului a fost proiectată, avariind alte 2 autoturisme care circulau pe direcția Vrancea către Buzău. La volanul acestora se aflau 2 șoferi, în vârstă de 61, respectiv 30 de ani, din Buzău și Grebănu.

În urma coliziunii, una dintre pasagerele din mașina șoferului ieșean, o femeie în vârstă de 69 de ani, din Iași, a decedat.

Totodată, accidentul s-a soldat cu rănirea altor 5 persoane: șoferul din Iași și o pasageră din mașina acestuia, în vârstă de 68 de ani, conducătorul auto din Râmnicu Sărat și o pasageră în vârstă de 28 de ani, respectiv șoferul din Buzău.

În cauză se va întocmi dosar penal, iar polițiștii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cauzele și împrejurările în care s-a produs evenimentul.

Trafic blocat pe DN2E85, in apropiere de Crucea Comisoaiei, accident de circulație. Din primele date sunt 3 autovehicule implicate. S-ar părea că 4 persoane sunt rănite.

In urma accidentului rutier de pe raza localitatii Crucea Comisoaiei, la U.P.U a S.J.U.Buzau au fost transportate 5 victime: o femeie in varsta de 69 de ani, un barbat in varsta de 48 de ani, un barbat (sofer) in varsta de 29 de ani, o femeie in varsta de 28 de ani si un barbat in varsta de 62 de ani. Toate victimele se afla in investigatii. Vom reveni cu informatii despre starea acestora.”, a transmis purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență, Adriana Bunilă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button