ADMINISTRAȚIE

Cum încearcă Primăria Buzău să-i apropie pe copii de natură

În perioada 12-23 iunie mii de copii buzoieni, din unitățile care au răspuns apelului lansat, participă la o amplă acțiune de plantare în cadrul proiectului ,,Micii Grădinari”, parte a programului Școala din Parc Buzău.

Potrivit viceprimarului municipiului Buzău, Oana Matache, acțiunea are drept scop apropierea copiilor de natură, dezvoltarea deprinderilor de viață, precum și încurajarea activităților în aer liber.

„Cei mici au primit kit-uri de plantare, ustensile și sunt îndrumați în procesul plantării. Au fost amenajate paturi supra-înălțate de grădinărit , cu scop didactic , pentru ca cei mici să poată planta cu ușurință.

Acțiunea este organizată de Primăria Municipiului Buzău, Centrul Cultural ,,Alexandru Marghiloman”, Direcția pentru Agricultură Județeană Buzău, cu sprijinul companiei de transport în comun Trans Bus, care asigură în mod gratuit și voluntar transportul copiilor de la școli la locul plantării, în parcul Tineretului.

#invatareinnatura#scoaladinparc#buzaudeschiseducatiei#investitieineducatie„, a transmis viceprimarul Oana Matache pe pagina sa de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button