ȘTIRILE ZILEI

ULTIMA ORĂ! Accident la Oreavu

UPDATE: Din primele cercetări la fața locului a reieșit că este vorba de o coliziune între un autoturism condus de un șofer de 28 de ani, din Grebănu, pe direcția Buzău către Vrancea și o autoutilitară care circula din sens opus, la volanul căreia se afla un conducător auto de 51 de ani, din Prahova.

Accidentul s-a soldat cu decesul pasagerului din autoturism, un bărbat de 44 de ani, din Grebănu, respectiv cu rănirea șoferului, acesta fiind preluat de ambulanță și transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Traficul în zonă s-a reluat, se circulă în condiții normale.

ȘTIRE INIȚIALĂ: Trafic restricționat pe DN2E85, pe sensul de mers Râmnicu Sărat către Buzău, ca urmare a producerii unui accident rutier.

Din primele date de la fața locului, este vorba despre o coliziune între o autoutilitară și un autoturism, la ieșirea din localitatea Oreavul. Se pare că accidentul s-a soldat cu două victime.

La fața locului intervine echipaj de descarcerare. În acest moment se circulă alternativ, prin dirijare, pe sensul de mers Buzău către Vrancea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button