ȘTIRILE ZILEI

UPDATE! Minoră de cinci ani și jumătate dispărută. Politia este în alertă.

UPDATE: Cadavrul recuperat din albia râului Buzău, în județul Brăila, a fost identificat ca aparținând minorei de 5 ani și 7 luni, din Gavanesti, a cărei dispariție a fost semnalată de părinții acesteia în seara de 01 iulie a.c..

IPJ BUZĂU

Ați văzut-o?

Poliţiştii buzoieni caută o minoră, de 5 ani și 7 luni, care a plecat de la domiciliu.

Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la găsirea ei sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă 112 sau să apeleze la poliție.

Poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău au fost sesizaţi în această seară, in jurul orei 21.45, despre dispariţia minorei Scarlat Raisa Florentina, de 5 ani și 7 luni.

Aceasta a plecat de acasă, din comuna Săgeata, sat Gavanesti în seara de 01 iulie a.c., în jurul orei 21.30, şi nu a mai revenit până în prezent.

La momentul dispariţiei, minora era îmbrăcată cu pantaloni scurți de culoare roșie, fără articol vestimentar în partea de sus a corpului, desculță.

Aceasta are 1 m înălţime, aproximativ 22 kg, păr şaten, lung, ochi caprui, ten alb.

Minora este diagnosticată cu dizabilități de dezvoltare și nu răspunde când este strigata pe nume.

Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la găsirea minorei sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button