ADMINISTRAȚIE

Consiliul Județean construiește un bloc de locuințe la Buzău

În cadrul ședinței ordinare de Consiliu Județean a lunii iulie, aleșii au aprobat o serie de modificări la proiectul de construire a blocul de locuințe pentru medici. Acesta va fi ridicat pe terenul fostei maternități din Buzău. Costul investiției aproape că s-a dublat, din cauza scumpirii materialelor de construcție.

La ultima ședință de consiliu județean, aleșii au avut pe masă un proiect referitor la actualizarea indicatorilor tehnico-economici pentru blocul de locuințe destinate medicilor care profesează în județul Buzău. Vestea mai puțin bună este că valoarea investiției realizată cu bani de la bugetul județului a crescut de la 16 milioane de lei, cât a fost estimată în vara anului trecut, la aproape 30,5 milioane de lei.

Președintele Consiliului Județean, Petre Emanoil Neagu, a precizat că era absolut necesar ca indicatorii tehnico-economici să fie actualizați, pentru a nu exista vreo piedică în derularea licitației și a celorlalte etape în vederea ridicării blocului pentru medici.

Conform proiectului, blocul de locuințe pentru medici ar urma să aibă parter și 5 etaje. Vor fi 20 de locuințe alcătuite din apartamente cu două camere și garsoniere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: Conținutul este protejat !