ADMINISTRAȚIE

A renunțat la mandatul de primar

Unul dintre cei mai longevivi primari din județul Buzău, Marian Mușat, primarul comunei Valea Sălciei a renunțat la mandat pentru un post în cadrul Curții de Conturi. Marian Mușat și-a anunțat pe Facebook decizia de a pleca din fruntea administrației locale.

Au trecut mulți ani, în care v-am simțit lângă mine. Acest lucru m-a făcut sa fac tot ce se poate ca sa creez condiții cât mai bune pentru cei care locuiesc sau vin in Valea Salciei . Mi-aș fi dorit să pot mai mult. Acolo unde am greșit vă rog să mă iertați. Mi-a plăcut să fiu aproape de copii, de tinerii, care mi-au fost elevi și acum au ei copii, de părinții lor peste care timpul și-a pus amprenta înțelepciunii. Acum, comuna noastră se află printre cele mai frumoase localități. Dacă unii n-o văd așa noi o vedem că locuim în ea. Angajații Primăriei singuri nu pot să o țină curată dacă nu ne implicăm fiecare din noi. Proiectele începute și cele gândite pentru viitor vor fi duse mai departe de viceprimar și echipa din Primărie. Cât timp vor dori să facă lucruri frumoase și bune pentru localitate vor beneficia de sprijinul meu, dacă îl doresc.

Să selectați bine pe cei care vor reprezenta comuna. Să fie oameni care să aibă rădăcinile aici, să fie respectuoși zi de zi nu doar când au interes, să aibă o vârstă care să le permită să ia decizii bune, dar să nu obosească, să iubească comuna și oamenii care locuiesc în ea cu părțile și defectele lor, să fie aproape de preot și biserică.
Spun aceste lucruri deoarece în scurt timp după promovarea unui concurs nu voi mai fi primar, dar voi rămâne locuitor al comunei și voi ajuta pe oricine îmi va cere sprijinul”
, a scris primarul din Valea Slaciei.

Marian Mușat este și președintele filialei buzoiene Asociației Comunelor din România. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button