ADMINISTRAȚIE

Primarul din Mărăcineni i-a mobilizat pe localnici într-o acțiune umanitară

Primarul comunei Mărăcineni, Constantin Dumitru, i-a mobilizat pe localnici pentru a da o mână de ajutor celor două familii rămase pe drumuri în urma incendiilor care le-au mistuit casele. Joi, beneficiarii ajutorului social, din comună, au curățat cele două locuri afectate de incendii pentru a putea permite desfășurarea lucrărilor de refacere a caselor.

Acțiunea de azi vine după ce, săptămâna trecută, tot primarul din Mărăcineni a lansat un apel către locuitorii comunei de a întinde fiecare o mână de ajutor celor două familii greu încercate.

„Ne-am mobilizat cu totii astăzi, atât noi, cât și beneficiarii Legii 416/2001( ajutor social) să ajutăm la curățarea molozului rezultat in urma incendierii a celor două locuințe! Va rugăm sa ne fiți alături pentru a-i putea ajuta in refacerea locuințelor!!”, a scris primarul pe pagina oficială de Facebook a Primăriei.

În urmă cu două săptămâni, două familii din Căpățânești au rămas fără locuințe, după ce copiii uneia dintre familii s-au jucat cu chibriturile, iar casa a luat foc. Până la sosirea pompierilor, incendiul s-a extins și la o a doua casă. Proprietarii celor două locuințe au rămas pe drumuri.

https://www.facebook.com/101166991272530/posts/655647195824504/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button