SPORT

Doar egal cu Slobozia

În cadrul etapei cu numărul 11, FC Buzău a întâlnit Unirea Slobozia pe terenul din Crâng. Văzută drept favorită, echipa lui Pustai își contura drumul spre o nouă victorie. Primul mitan a fost foarte echilibrat, iar Slobozia părea să știe foarte bine ce are de făcut în teren. După 32 de minute, camerunezul Afalna din atacul echipei lui Adrian Mihalcea profită de o neîntelegere între Relu Stoian și fundașii buzoieni și deschide scorul.
FC Buzău a început să iasă si mai mult la joc, iar pe finalul primei reprize, Ekollo are o ocazie imensă de a marcă.

Până la pauză nu s-a mai intamplat din punct de vedere fotbalistic, iar băieții lui Cristi Pustai au intrat conduși la vestiare.
În a doua repriză, Cârstocea a fost înlocuit de Ciprian Petre. La doar două minute, acesta a obținut un penalty din care Pațurcă a egalat.

Meciul a continuat la fel de intens, iar FC Buzău a continuat să atace la poarta lui Gurău. Deși Chică-Roșă a fost pe teren, acesta nu a ajuns la nivelul prestației din etapa precedentă, în care marcase de 4 ori.

După acest meci, FC Buzău a urcat pe locul 5, avantajați de goleveraj. In următorul meci, FC Buzău va înfrunta pe teren propriu Dunărea Călărași în Cupa României.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button