POLITICĂ

Ministrul Lucian Romașcanu, declarație de susținere a primarului Toma: „Un electron liber. Îți trebuie multă nerușinare și puțină minte”

„Buzăul nu a mai avut demult un primar bun, energic și cu viziune, așa cum este Constantin Toma. De la începutul primului mandat și până acum Buzăul este un alt oraș, mai verde, mai curat, cu infrastructură modernizată, cu școli în secolul XXI. Sunt multe realizările echipei Toma, le știți și Dvs. foarte bine.

Acum câteva zile s-a petrecut un eveniment cel puțin ciudat: după recepții și plăți făcute fără nicio problemă, AM POR anunță sistarea plăților europene pentru cele trei artere de maximă importanță ale orașului. Se pare că ura față de un om contează pentru unii mai mult decât binele orașului în care locuiesc. Eu, personal, sunt convins de corectitudinea primarului. Fiind vorba de fonduri europene, procedurile sunt clare. Totuși, ca senator al buzoienilor, adresez solicitarea celor în drept să verifice cu maximă celeritate cele reclamate și să decidă conform adevărului de pe teren.

Vinovații, daca sunt, să plătească, dar proiectul de modernizare a Buzăului trebuie sa continue!

PS Un electron liber care mimează politica prin județul nostru îl înfierează pe primar cu orice ocazie și motiv. Îți trebui multă nerușinare și puțină minte să folosești tribuna de politician pentru scandal permanent în loc de a sprijini comunitatea care te-a ales...”, a scris Lucian Romașcanu, ministrul Culturii, pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button