ADMINISTRAȚIE

”Caravana Știință și imaginație”, timp de două zile, la Buzău

Toate activitățile programate se vor desfășura pe 9 iunie, de la 17.30 la 20.30 și pe 10 iunie, între orele 9.30 și 13.00.

Timp de două zile, pe 9 și 10 iunie, în Buzău se va desfășura evenimentul ”Știință și Tehnică”, ”Caravana Știință și imaginație”.

În deschiderea evenimentului, la Primăria Buzău, a avut loc conferința ”Pregătim România pentru impactul cu viitorul”, susținută de Alexandru Mironov și echipa sa.

Profesorul Alexandru Mironov a preconizat dezvoltarea unei zone a României în viitorul foarte apropiat, zonă în care este situat și Buzăul.

Pe viitorul drum dintre Suceava și Constanța vor putea fi transportate toate mărfurile din Ucraina și din Moldova către Marea Neagră și Dunăre, iar regiunea respectivă va avea posibilitatea de a se dezvolta rapid, din toate punctele de vedere.

În cadrul activităților care vor avea loc în Parcul Tineretului în cele două zile vor fi ateliere de astronomie, de animație, de robotică și se vor face observații astronomice.

Participanții vor putea afla și cum se orientau vechii navigatori după stele și vor putea viziona filme NASA și de animație.

Evenimentul este realizat cu sprijinul Primăriei Buzău, a Centrului Cultural și Educațional ”Alexandru Marghiloman”, cu Asociația Culturală Pe Bune și cu Școala din Parc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button