ȘTIRILE ZILEI

Proprietarul unei publicații care resuscitează la nesfârșit același subiect, „Toma”, a fost „călcat” de executorii judecătorești

Iulian Gavriluță, administratorul site-ului News Buzău, a fost „vizitat”, astăzi, de executorii judecătorești, care au încercat să pună în executare hotărârea pronunțată de Înalta Curte de Casație și Justiție, în procesul de calomnie pe care i l-a intentat primarul orașului, Constantin Toma.

În 2018, Gavriluță, l-a atacat pe primarul Toma pe blogul său, unde a scris că ar fi participat la un eveniment public organizat de Primărie și că acolo ar fi consumat băuturi alcoolice peste măsură. De altfel nu era pentru prima oară când îl calomnia pe primar, campania de denigrare fiind inițiată încă de când acesta și-a preluat mandatul de primar. De-a lungul timpului au fost voci care au susținut că Gavriluță ar fi fost plătit pe rând de mai mulți oameni politici din Buzău pe care primarul Toma i-a incomodat.

Gavriluță a pretins că are și a promis public că va publica dovezi că primarul a plecat turmentat bine de la acel eveniment, însă nu a făcut-o niciodată. Nici măcar în fața instanței nu a putut prezenta pretinsele dovezi și a pierdut procesul pe care i l-a intentat primarul orașului la toate cele trei instanțe pe la care a trecut dosarul respectiv.

În luna martie a anului trecut, judecătorii de la Înalta Curte de Casație și Justiție i-au dat câștig de cauză lui Constantin Toma și l-au obligat pe Iulian Gavriluță, care a desfășurat o campanie susținută de defăimare a primarului, să-i plătească acestuia daune morale în valoare de 15000 lei, bani pe care Toma a promis că-i va dona persoanelor defavorizate.

Nici până în prezent Gavriluță nu și-a plătit obligațiile impuse de oamenii legii, dar campania de defăimare a edilului șef al orașului a continuat, motiv pentru care acesta din urmă a investit cu titlu executoriu hotărârea respectivă, iar astăzi oamenii legii au mers la locuința acestuia cu scopul d ea pune în aplicare hotărârea instanței.

„Astăzi, executorul judecătoresc, împreună cu o echipă de experți topografici au decis să-l viziteze pe jurnalist la locuința sa. Executorul nu a găsit pe nimeni acasă, însă după aproximativ 15 minute, un echipaj al poliției locale și-a făcut apariția, după ce jurnalistul a reclamat că niște străini au intenția de a-i viola domiciliul.

Vecinii acestuia le-au spus polițiștilor locali că niște persoane au fost prin preajma locuinței acestuia, însă era chiar executorul judecătoresc.

Angajații de la Teta Cons sunt prezenți pentru a face o carte funciară a imobilului.”, a consemnat portalul Știri din Surse Buzău, la scurt timp după eveniment.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button