POLITICĂ

Marcel Ciolacu, anunț important despre pensii

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, anunță că ia în calcul să meargă la Bruxelles cu premierul Nicolae Ciucă pentru a negocia creşterea pensiilor.

„Este posibil ca atât prim-ministru, cât şi eu să mergem împreună să ducem aceste negocieri cu Comisia Europeană. În acest moment, prim-ministrul colectează de la absolut toţi miniştri un draft întreg cu care se va merge la Bruxelles pentru a se negocia”, a declarat președintele Marcel Ciolacu.

Liderul PSD afirmă că subiectul creşterii pensiilor nu a fost abordat în şedinţa de luni a coaliţiei de guvernare, dar că el susţine măsurile anunţate de către Partidul Social Democrat, respectiv creşterea pensiilor cu 10% şi majorarea salariului minim la 3.000 de lei.

Nu. Au început deja discuţiile pe bugetul pe anul viitor. Am anuntat deja că va fi prima oară în istoria României postdecembriste când începem discuţiile pe buget, să le finalizăm în luna noiembrie. Ştiţi cum se vota pe repede înainte, de Crăciun, în ajunul Crăciunului bugetul României”, a încheiat Ciolacu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button