ADMINISTRAȚIE

Serviciul de Înmatriculări și Permise s-a mutat în casă nouă

Întreaga activitate a Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor, care funcționa pe strada Chiristigii, municipiul Buzău, se desfășuroară, începând de azi, 31 octombrie 2022, în locația nouă de pe strada Simila, nr.19.

Acțiunea de mutare a tuturor bunurilor și echipamentelor aferente a debutat joi și s-a desfășurat pe toată durata weekend-ului.

În spațiul nou, care se întinde pe circa 750 mp, față de o suprafață de 150 mp în care se desfășoară acum activitatea acestui serviciu, cetățenii beneficiază de condiții normale, de săli de așteptare, urmând a avea asigurate inclusiv locuri de parcare în curtea instituției.

De asemenea, angajații Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor își desfășoară activitatea în spații decente, curate și aerisite.

„Spațiul de pe strada Chiristigii era mult prea mic în raport cu volumul de activitate la care a ajuns acest serviciu public comunitar. De multe ori, buzoienii așteptau afară, în frig, în ploaie sau pe caniculă. În noua locație, care va deveni funcțională începând de luni, cetățenii vor avea la dispoziție săli de așteptare, condiții normale și decente. De asemenea, buzoienii nu vor mai avea grija locurilor de parcare atunci când vor veni la acest serviciu, pentru că își vor putea lăsa autoturismele în curtea interioară de care dispune noua locație”, a declarat prefectul județului Buzău, Daniel-Marian Țiclea.

Reamintim, lucrările de refacere a finisajelor și instalațiilor în sediul în care funcționează de azi S.P.C.R.P.C.I.V. Buzău au început în luna mai a acestui an, investiția ridicându-se la 100.000 de euro, bani atrași din bugetul Ministerului Afacerilor Interne.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button