ȘTIRILE ZILEI

Mașină de poliție implicată într-un accident la Valea Râmnicului, în timp ce urmărea un tânăr implicat într-un alt accident rutier

UPDATE:  Tânărul de 27 de ani, fără permis, care a condus o maşină cu numere de înmatriculare false, a făcut plinul într-o benzinărie, fără să plătească, şi, cu poliţia pe urmele sale, a accidentat un pieton, după care s-a oprit într-un gard, conform ultimelor date furnizate de biroul de presă al Poliției.

Potrivit aceleiași surse, în urma analizelor medicale s-a constatat că tânărul consumase canabis.

În timpul deplasării, conducătorul autospecialei de poliție, un bărbat de 47 de ani, din Râmnicu Sărat, ar fi intrat în coliziune cu un tub de beton, ulterior lovind un stâlp de electricitate.

În urma evenimentului rutier, două persoane au necesitat îngriji medicale, șoferul autospecialei de poliție și pietonul, un bărbat în vârstă de 46 de ani, din Valea Râmnicului, persoanele au fost preluate de ambulanță și transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

ȘTIREA INIȚIALĂ: Un grav accident rutier s-a petrecut vineri seara, pe DJ 203A, în localitatea Valea Râmnicului. Din primele date de la fața locului, în timp ce un echipaj de poliție desfășura activități de supraveghere și control al traficului pe DJ 203 A au efectuat semnal regulamentar de oprire a unui autoturism dat în consemn pentru faptul că a alimentat cu combustibil la o stație de distribuție carburant din Râmnicu Sărat și nu a achitat, însă acesta nu a oprit, continuându-și deplasarea.

S-a procedat la urmărirea autoturismului, cu semnalele acustice și luminoase în funcțiune.

Autoturismul urmărit, condus de către un tânăr în vârstă de 27 de ani, din Galați, ar fi ieșit în afara carosabilului, a surprins și accidentat un pieton, a lovit un gard și un stâlp de electricitate.

În timpul deplasării conducătorul autospecialei de poliție, un bărbat în vârstă de 47 de ani, din Râmnicu Sărat, ar fi intrat în coliziune cu un tub de beton, ulterior lovind un stâlp de electricitate.

În urma evenimentului rutier 2 persoane au necesitat îngriji medicale, șoferul autospecialei de poliție și pietonul, un bărbat în vârstă de 46 de ani, din Valea Râmnicului, persoanele au fost preluate de ambulanță și transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

Din verificările efectuate în bazele de date s-a stabilit faptul că șoferul de 27 de ani, nu deține permis de conducere, mașina pe care o conducea era neînmatriculată și avea numere false.

Tânărul de 27 de ani, a fost transportat la spital pentru prelevarea de mostre biologice, urmând sa fie transportat la sediul Poliției municipiului Râmnicu Sărat pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul și luarea măsurilor legale.

În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button