ADMINISTRAȚIE

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, va veni, mâine, la Buzău, însoțit de directorul Agenției Domeniilor Statului, buzoianul George Sava

Ministrul Agriculturii și directorul ADS, George Sava vor vebi mâine la Buzău pentru a prezenta liniile de finanțare în agricultura, din cadrul Programului Național Strategic pe agricultura 2022-2027.

Conferința Regională va avea loc la la sala de conferințe a Hotelului Avenue din Buzău – strada Gheorghe Iacob Nr. 2 – cu începere de la ora 09:30.

Prin Planul Naţional Strategic (PNS) pentru România, aprobat la începutul lunii decembrie, de Comisia Europeană, fermierii din România vor putea accesa 15,8 miliarde de euro.

„Caravana Cunoaşterii” cuprinde o serie de conferinţe naţionale şi regionale, unde partenerii implicaţi şi toţi cei interesaţi, primesc informaţii referitoare la:
• oportunităţile de finanţare cuprinse în Planul Naţional Strategic (PNS);
• accesarea fondurilor europene;
• aspectele legate de noul cadru de programare al Politicii Agricole Comune.

La reuniune vor participa fermieri, reprezentanţi ai autorităţilor competente naţionale, regionale, locale, organizaţii ale societăţii civile, parteneri economici şi sociali, care vor fi consultaţi în cadrul procesului de elaborare a PNS.

Caravana cunoașterii cuprinde o serie de conferințe naționale și regionale care au ca scop informarea și comunicarea privind intervențiile cuprinse în Planul Național Strategic. Acestea vor continua în toate regiunile țării până în luna martie 2023, informează Ministerul Agriculturii. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button