ADMINISTRAȚIE

Târg caritabil de mărțișoare la Mărăcineni

Autoritățile comunei Mărăcieni organizează în acest an un târg de mărțișoare caritabil, pentru a ajuta o tânără locuitoare a comunei, bolnavă de cancer. Anunțul a fost postat pe pagina oficială de facenbook a Primăriei:

„Dragi locuitori ai comunei Mărăcineni,

Miercuri, 1 martie 2023, vă invităm să luați parte la Târgul Caritabil de Mărțișor de la Grădinița cu Program Prelungit Căpățânești. De aici veți putea cumpăra mărțișoare realizate manual de copii, toți banii strânși urmând a fi donați familiei Laurei Lăcătuș, tânăra de 26 de ani, din Mărăcineni, care are nevoie de un tratament extrem de costisitor pentru a putea merge mai departe.

Târgul este deschis între orele 11:00 și 17:00.

Vă așteptăm!

#ÎmpreunăpentruLaura.

 Laura este o tânără în vârstă de 26 ani, mamă a două fetițe de 3 și 2 anișori. Ea sa dovedit a fi o luptătoare, însă acum boala de care sufera a depășit toate barierele și are nevoie de ajutorul nostru urgent pentru a trece prin și a învinge Cancerul.

Laura a fost diagnosticată în noiembrie 2021 cu Cancer mama stadiul 4.M1(Carcinom mamar), cu determinări secundare (metastaze) cerebrale, pulmonare, osoase și hepatice. A urmat chimioterepie și radioterapie la un spital din București, și printr-o minune și sa deschis o mică portiță în Turcia prin intermediul unui om cu suflet mare (asistenta medicală comunitară a comunei Mărăcineni, Buzău), fiindu-i acceptat cazul în Turcia.

Odata ajunsa acolo, i se vor face multe investigatii, urmand apoi interventii si tratament care implica costuri mari pe care familia nu si le permite…

Laura merită să trăiască și să se bucure de cele două prințese care o așteaptă în pragul casei sale!

Laura eo mamică puternică și noi sau vom susține la fiecare pas, cu încredere că ea va reuși să învingă boala!

Donati! Distribuiti! Haideti să fim alături de această mamă în lupta pentru viață!

Donații se pot face în conturile bancare de mai jos, deschise la BCR, Raiffeisen Bank, BRD, CEC BANK , Banca Transilvania, ING Bank și Unicredit Bank.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button