POLITICĂ

Care este prima cerere pe care social-democrații buzoieni i-o vor adresa viitorului prim-ministru, Marcel Ciolacu!

Social-democrații buzoieni au stabilit deja care este prima problemă pentru care îi vor cere sprijin viitorului premier Marcel Ciolacu în vederea rezolvării.

La conferința de presă organizată, astăzi, într-un glas, șefii PSD Buzău au afirmat că vor cere să-l demită din funcție pe prefectul daniel Țiclea, numit de liberali.

Primul care s-a exprimat în acest sens a fost voicepreședintele PSD Buzău, Petre Emanoil Neagu.

„E dreptul meu, ca președinte al Consiliului Județean și membru al PSD, să fac o asemenea cerere. Partidul Social Democrat trebuie să aibă prefect la Buzău pentru a putea integra mai bine proiectele noastre. Să fie un circuit all-inclusiv”, a declarat Neagu.

„Am informații și eu că există scăpări în activitatea prefecturii la Buzău. Domnul Neagu are dreptate, prefectul e în primul front de comunicare cu primarii. Cred și eu că e mai bine ca prefectul să fie de la PSD. Sunt convins că așa cum se va face o analiză a miniștrilor, se va face una și la nivelul prefecților”, a continuat șeful social-democraților buzoieni, ministrul Lucian Romașcanu.

Numirea lui Daniel Țiclea în fruntea Prefecturii de către liberali a născut pasiuni vii încă de la început. Unii au considerat că, într-un „județ roșu”, numirea unui liberal la Prefectură a fost o măsură corectă, alții, din contră, au fost de părere că tocmai pentru că electoratul buzoian a optat masiv pentru social-democrați, PSD ar fi trebuit să numească prefectul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button