SĂNĂTATE

Grevă japoneză în Spitalul Județean Buzău

Conducerea Sanitas Buzău a anunțat că această formă de protest este pe termen nelimitat, pâna la rezolvarea revendicarilor. Chiar și așa, în instituțiile publice de sănătate, ai căror angajați sunt afiliați Sanitas Buzău, nu se va intrerupe activitatea. Greviștii vor purta doar banderole cu însemnele federației. Dacă guvernanții nu-și vor respecta promisiunile, de la 1 iulie va fi grevă generală, pe durata căreia vor fi asigurate strict urgențele medicale.

„Membrii noștri de sindicat, dar si nemembri, începând de la moașe, asistente, medici, personal TESA, educatori, infirmieri, brancardieri, îngrijitoare de curățenie, liftieri și mulți, mulți alții, își arata începând de azi, 7 iunie, nemulțumirea adunată de 5 ani în sufletele lor, prin purtarea însemnelor de GREVA JAPONEZĂ!!!

Suntem mai hotărâți ca oricând sa folosim toate mijloacele de protest pentru a solicita ceea ce ni se cuvine: RESPECT !!!

VREM RECUNOASTEREA DREPTURILOR NOASTRE SI SALARII CORELATE CU IMPORTANTA SECTOARELOR DE ACTIVITATE IN CARE PROFESAM: SANATATE SI ASISTENTA SOCIALĂ!

Sănătatea acestei nații si viata multora dintre voi ni se datorează și dorim sa ne recunoasteti importanta pe scara socială!!!

VREM SALARII DECENTE, NU AJUTOARE SOCIALE!!!”, au anunțat pe pagina de Facebook liderii sindicatului buzoian.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button