ȘTIRILE ZILEI

Botez de neuitat! Patru bărbați s-au luat la bătaie după ce au băut bine

Patru bărbaţi au fost reţinuţi de Poliţie, după ce s-au bătut într-un restaurant din municipiul Râmnicu-Sărat, unde aveau loc două botezuri.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău, şase persoane care participau la petreceri diferite în incinta aceluiaşi restaurant s-au luat la ceartă, conflictul degenerând la scurt timp în.

”În noaptea de 15/16 iulie a.c., în jurul orei 02.30, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Râmnicu Sărat au fost sesizaţi prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că, într-o societate comercială din municipiul Râmnicu Sărat, a avut loc un conflict între mai multe persoane. Din primele investigaţii, a rezultat că incidentul s-a produs pe fondul unui conflict spontan şi a consumului de băuturi alcoolice, protagoniştii fiind 6 râmniceni, cu vârste cuprinse între 28 şi 55 de ani. În urma conflictului, au fost distruse mai multe obiecte de mobilier din curtea agentului economic unde a avut loc altercaţia”, informează IPJ Buzău.

Poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice şi încăierare. Patru dintre cei şase bărbaţi implicaţi în conflict, cu vârstele cuprinse între 28 şi 55 de ani, au fost reţinuţi pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă. Acest text a fost copiat de pe Ziare.com Botezuri cu bătăi în Buzău. Ce au pățit scandalagiii care au stricat petrecerile

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button