ȘTIRILE ZILEI

Elevii de 10 ai Buzăului, răsplătiți cu premii de Consiliul Județean

Elevii și cadrele didactice de 10 ai Buzăului vor fi răsplătiți cu premii în bani de Consiliul Județean Buzău. Propunerea îi aparține președintelui instituției, Petre Emanoil Neagu, care a promovat o hotărâre pe ordinea de zi a ședinței CJ Buzău din data de 26 octombrie.

Aleșii județului au aprobat, joi 26 octombrie, un proiect de hotărâre prin care Consiliul Județean Buzău acordă premii speciale elevilor și profesorilor coordonatori care au obținut rezultate deosebite la olimpiadele școlare naționale/internaționale.

  • „Art.1. (1) Se aprobă acordarea unui premiu special pentru performanțele de la două olimpiade internaționale – Olimpiada Internațională Științele Pământului – 2 medalii de aur, respectiv Olimpiada Internațională de Biologie – medalie de argint, elevului Vlad G.D. David-Andrei, Colegiul „Național Bogdan Petriceicu Hașdeu”.
  • (2) Prin derogare de la art. 3 lit. A pct. 1 din Regulamentul aprobat prin Hotărârea Consiliului Județean Buzău nr. 190/2022, cuantumul premiului special acordat elevului Vlad G.D. David-Andrei se stabilește la 5.000 lei net.
  • Art. 2. Se aprobă acordarea unor premii speciale cadrelor didactice coordonatoare în pregătirea elevului Vlad G.D. David-Andrei, în cuantum de 1.000 lei/net/cadru didactic, prevăzute în anexa nr. 1.
  • Art. 3. Se aprobă acordarea de premii speciale elevilor și cadrelor didactice pentru rezultatele obținute la olimpiadele școlare naționale, prevăzuți în anexa nr. 2.
  • Art. 4. Se aprobă acordarea unui premiu special fiecărui membru al formației corale a Seminarului Teologic Ortodox „Chesarie Episcopul” Buzău în cuantum de 500 lei/net/elev prin derogare de la art. 3 lit. A pct. 3 din Regulamentul aprobat prin Hotărârea Consiliului Județean Buzău nr. 190/2022 precum și cadrului didactic coordonator, pentru locul 3 obținut la Olimpiada Națională Corală, astfel cum este prevăzut în anexa nr. 3.”, se arată în proiectul de hotărâre.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button