ȘTIRILE ZILEI

O tânără și cei doi copii ai săi, aflați pe trecerea de pietoni, au fost luați în plin de un autoturism

UPDATE: In urma accidentului rutier produs pe bulevardul Stadionului, din municipiul Buzau, la U.P.U. -SMURD au fost transportate 3 victime: o femeie in varsta de 27 de ani și doi copii, cu varste de 6 ani, respectiv 8 luni. Femeia a suferit un traumatism cranio-cerebral minor, grad 1 si o contuzie de bazin, iar cei doi copii au suferit traumatisme la nivelul capului si fetei. Toti pacientii sunt stabili hemodinamic si respirator, constienti, cooperanți, in curs de investigatii.”, au transmis reprezentanții Spitalului Județean de Urgență Buzău.

O femeie şi cei doi copii minori ai săi au ajuns, marţi, la spital, după ce au fost loviţi în plin de un autoturism. Accidentul s-a petrecut în timp ce aceștia traversau regulamentar pe o trecere de pietoni din municipiul Buzău.  

„Trafic dirijat pe bulevardul Stadionului, din municipiul Buzău, accident rutier. Din primele date se pare că un autovehicul a surprins și a accidentat trei pietoni. Persoanele sunt evaluate medical la acest moment.”, a transmis IPJ Buzău.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button