ȘTIRILE ZILEI

Președintele PNL Buzău, de mână cu nepoțelul la vot

Deputatul Cristinel Romanescu, candidat din partea PNL la funcția de președinte al Consiliului Județean Buzău, a venit la vot de mână cu nepoțelul său, alături de familie.

„E nepoțelul meu, e pentru prima dată când vine la vot, să vadă cum decurg lucrurile, încercăm să-l instruim pentru viitor”, le-a spus deputatul Romanescu jurnaliștilor.

Familia Romanescu a votat la secția amenajată la Școala Gimnazială „Căpitan Aviator Mircea T. Bădulescu” – Școala Nr. 1 – iar la ieșirea de la urne , președintele PNL Buzău a declarat administrațiile liberale au demonstrat deja și că acest lucru poate fi demonstrat și în județul Buzău.

„Am votat pentru viitor, pentru noile generaţii. Administraţiile liberale au demonstrat deja că se poate, de ce să nu arătăm că şi în judeţul nostru se poate? Bineînţeles, judeţul are un potenţial fantastic, un potenţial pe care trebuie să îl valorificăm, şi sperăm să punem judeţul Buzău acolo unde merită şi unde îşi are locul pe harta României. Mulţumesc tuturor alegătorilor şi consider că astăzi a venit momentul în care să restartăm tot ce s-a întâmplat în ultimii 30 de ani la Buzău, să luăm pe drumul adevăratei democraţii şi, bineînţeles, să ne putem compara cu celelalte judeţe care ne-au luat-o prea mult înainte”, a spus Cristinel Romanescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: Conținutul este protejat !