POLITICĂ

Liderul PNL Buzău extrem de tranșant! Pe îi cine consideră responsabili pentru scorul obținut de partid la nivel județean! (VIDEO)

Liderul PNL Buzău, Cristi Romanescu, a organizat, luni o conferință de presă, în care a ținut să precizeze că rezultatele obținute la scrutinul din data de 27 septembrie sunt dovada clară că partidul său se află în faza de reconstrucție a organizațiilor locale cu forțe proprii.

Deși PNL a obținut cu 3 mai multe primării decât turul de scrutin din 2016, Cristi Romanescu nu a putut ignora faptul că medicul Adrian Zoican, candidatul PNL la funcția de primar al municipiului Buzău, a obținut un rezultat de 10 ori mai mic decât cel obținut de Constantin Toma, candidatul PSD și de aceea a declarat că nu îi rămâne altceva de făcut decât să-l felicite pe Toma deoarece „și-a vândut marfa mai bine”.

Primăriile câștigate de PNL la Buzău sunt Cochirleanca, Brădeanu, Tisău, Scutelnici, Calvini, Chiojdu, Pardoși, Padina, Beceni și Vadu Pașii.

” PNL sigur și-ar fi dorit un număr mai mare de mandate, ne gândeam la dublarea numărului de primari din 2016. Nu s-a putut, asta e. Îl felicit pe domnul primar Toma pentru rezultatul pe  care l-a obținut. A fost un candidat redutabil. Faptul că Adrian  Zoican a obținut un rezultat în raport cu domnul primar Toma de 10 ori mai mic, asta nu înseamnă că nu a încercat să aibă o campanie susținută și foarte bine organizată, doar că probabil nu a știut să promoveze foarte bine toate lucrurile pe care a încercat să le facă în mandatul de primar și de ce să nu recunoaștem, primarul în funcție a știut să își vândă marfa și asta sunt rezultatele.”

De menționat este și faptul că liderul PNL, Cristi Romanescu, care a candidat pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Buzău, a obținut un scor peste media partidului.

Romanescu consideră că din cauza rezultatelor obținute de candidații de la Rm.Sărat, Nehoiu și Buzău, partidul a avut de suferit obținând un scor sub așteptări

” La Râmnicu Sărat, Nehoiu și Buzău, ne așteptam la un rezultat mai bun, au tras un pic în jos si rezultatul PNL, ne-am așteptat ca în aceste trei localități unde bazinul de voturi e semnificativ să fi fost un rezultat mai bun. Urmează să analizăm, în perspectiva viitoarelor alegeri”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button