POLITICĂ

Președintele PSD, Marcel Ciolacu , a deschis oficial campania electorală a Organizației Județene Buzău pentru alegerile din 6 decembrie

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a participat, vineri, la deschiderea campaniei electorale în județul Buzău, avându-i alături de primarul municipiului Buzău, Constantin Toma, pe primarul municipiului Râmnicu Sărat, Sorin Cîrjan, pe președintele Consiliului Județean Buzău, Petre Emanoil Neagu și pe senatorul Lucian Romașcanu.

Liderul PSD a ținut să menționeze că social-democraţii vin cu o echipă integră în fața electoratului, fiind selectaţi candidaţi fără nicio problemă penală. „PSD vrea să protejeze românii şi să stopeze pandemia. Sub nicio formă nu vor fi decizii politice în interiorul PSD în funcţie de interesele partidului. O să fim pe agenda românilor. Venim cu o echipă integră. Am luat decizia ca niciun corput să nu candideze pentru demnitatea de parlamentar. Am deschis partidul către specialişti confirmaţi pe plan naţional şi internaţional. Avem specialişti în domeniul sanitar, economic şi în educaţie. Actualul guvern e depăşit. Uitaţi-vă cum ţin alegerile. Românii vor arăta PNL o lecţie pe 6 decembrie. E evident în ce parte ne îndreptăm, cu România ne îndreptăm într-o direcţie total greşită”, a declarat președintele Ciolacu de la tribuna Sălii Mari a Consiliului Județean Buzău, unde a avut loc evenimentul.

Marcel Ciolacu s-a arătat optimist în ceea ce privește modul în care românii percep Guvernul condus de Ludovic Orban:

„Nu vor fi decizii politice în interiorul PSD în funcție de interesul partidului. Îmi mențin părerea: este cel mai incompetent și corupt guvern. Îi anunț că indiferent cât vor dori să sperie românii, românii deja știu că nu pot continua în următorii patru ani cu acest guvern. Nu cred că suntem atât de blestemați să mai stăm patru ani cu un asemenea guvern și condus de un prim-ministru depășit atât în ceea ce privește criza sanitară cât și criza economică”, a mai declarat Ciolacu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button