POLITICĂ

Gabriel Avrămescu, candidat PNL Buzău pentru Camera Deputaților: „Uniţi vom fi, uniți vom continua!”

Astăzi este sărbătoarea Marii Uniri! Se împlinesc 102 ani de când România a reușit să se întregească, 102 ani de când toți cei cu inima română „au dat mână cu mână” în hora frăției!

Marea Unire din 1918 a fost momentul istoric care a marcat unirea provinciilor locuite de românii ce s-au strans în cuprinsul aceluiași stat național, România. Unirea Basarabiei, a Bucovinei și, în cele din urmă, a Transilvaniei cu Vechiul Regat a dus la constituirea României Mari. Este datoria noastră să ne cunoaștem istoria, să prețuim însemnătatea ei și să o aplicăm astăzi pentru că avem nevoie să fim eroii noștri!

Anul acesta, de 1 Decembrie, ne îndreptăm gândul către români! De această dată, în locul românilor îmbrăcați în uniforma militară, în prima linie, suntem din nou noi, românii! Frontul românilor care trebuie să învingă întocmai ca în istorie, în luptele dintre națiuni, este astăzi COVID-19, un front nevăzut, dar mereu lângă noi, cel mai periculos din perioada modernă a lumii întregi! Trebuie să ne demonstrăm din nou că suntem prin definiție curajosi, biruitori și purtători de speranță! România are nevoie de românii uniți, hotărâți să preia conducerea unei lupte dificile! România are nevoie de românii săi!

Să fim uniți într-o horă a frăției în jurul speranței, cu toții suntem în aceeași luptă, cu toții trebuie să rezistăm!

La multi ani, România! La mulți ani tuturor românilor!

COD MANDATAR 11200025

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button