ȘTIRILE ZILEI

Doliu la Unitatea de Primire Urgențe Buzău! O tânără asistentă a fost răpusă de coronavirus

O tânără asistentă s-a stins din viață la numai 32 de ani, la câteva zile după ce a născut prematur deoarece a fost diagnosticată cu COVID-19.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență, Adriana Bunilă, Andrei Adelina , în vârstă de 32 de ani, a fost asistent medical pe secția Secţia U.P.U-SMURD. Ea s-a prezentat în data de 30.12.2020, la ora 14:30, la U.P.U.-SMURD, cu tuse și febră.

„Menționăm că în data de 21.12.2020, pacienta, însărcinată in 33 de saptamani, a fost diagnosticata pozitiv la testul RT-PCR. Vă informam faptul că pacienta urma tratament pentru covid la domiciliu.

La sosirea în U.P.U., în data de 30.12.2020, pacienta a fost evaluată de către medicul de gardă, si la momentul consultului, era stabila hemodinamic si respirator, cu saturație buna.

La ora 15:52, pacienta a fost transferata la Maternitatea Buzau in vederea unui consult de specialitate. Medicul obstetrician a consultat si evaluat pacienta si a decis ca aceasta sa fie transferata la un spital din capitala. S-a luat legatura cu CNCCI (Centrul National de Conducere si Coordonare a Interventiei) in vederea transferului pacientei.

Pacienta a fost transportată la Maternitatea Bucur din București unde a ramas internata. Pacienta a fost examinata de catre medici si s-a decis sa fie operata pentru cezariana, copilul ramanand in Maternitate.

Dupa ce a fost operata, pacienta a fost transferata la Spitalul Panteliom fiind intubata. Starea pacientei s-a deteriorat dupa operatia de cezariana, pacienta a intrat in stop cardio respirator a fost resuscitata, insa nu a raspuns manevrelor de resuscitare, in cele din urma declarandu-se decesul.”, a precizat purt[torul de cuv\nt al Spitalului.

Cu profund regret anuntam decesul colegei noastre, in varsta de 32 de ani, Andrei Adelina, asistent medical in sectia U.P.U-SMURD, care a decedat in aceasta dimineata la un spital din capitala. Asistenta Andrei Adelina era angajata S.J.U.Buzau din luna martie 2016. Disparitia fulgeratoare a colegei noastre ne-a marcat pe toti si suntem alaturi de familia indoliata, careia ii transmitem sincere condoleante.

DUMNEZEU SA O ODIHNEASCA IN PACE!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button