CULTURĂ

Biblioteca Județeană redeschide sălile de lectură

Anunțul a fost făcut pe pagina oficială de Facebook a instituției, unde se arată că biblioteca va pune la dispoziția utilizatorilor săi și serviciul Multimedia, cu acces liber la Internet.

Activitățile culturale vor fi reluate și ele, dar cu respectarea măsurilor igienico-sanitare în vigoare.

” Dragi utilizatori,

Începând de luni, 25 ianuarie 2021, redeschidem 𝗦ă𝗹𝗶𝗹𝗲 𝗱𝗲 𝗟𝗲𝗰𝘁𝘂𝗿ă (unde puteți lectura cărți, presa și legislația la zi), Serviciul Multimedia cu acces liber la internet (aici puteți lista orice material, puteți împrumuta sau viziona filme, puteți audia muzică din diverse genuri și tot aici există și două console Xbox One cu jocuri). Vom relua 𝗮𝗰𝘁𝗶𝘃𝗶𝘁ăț𝗶𝗹𝗲 𝗰𝘂𝗹𝘁𝘂𝗿𝗮𝗹𝗲 obișnuite: lansări de carte, aniversări, omagieri, cursuri, concursuri, toate cu participarea unui număr maxim de invitați pe care îl vom anunța de fiecare dată. Aceste servicii vor începe să funcționeze și la filialele noastre din cartierele Simileasca, Micro XIV și Poștă, precum și filiala de carte religioasă.

Condițiile care trebuie respectate în ceea ce privește protecția împotriva Covid-19 sunt afișate pe pagina de internet a instituției  (http://www.bjvvbuzau.ro/home.htm), precum și la sediul acesteia.

Vă așteptăm cu drag să utilizați serviciile Bibliotecii Județene „V. Voiculescu” Buzău”!”, au transmis pe Facebook reprezentanții instituției.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button