Fără categorie

Primăria Vadu Pașii continuă proiectele de modernizare a comunei

Drumurile din comuna Vadu Pașii vor ocupa și în acest an un loc important pe agenda de lucru a autorităților.

Responsabilii administrației locale se pregătesc să depună pentru finanțare un nou proiect, iar străzile comunei vizate pentru asfaltare însumează circa 20 de kilometri de drum, investiție ce va veni în completarea investiției similare care a fost realizată în ultimii doi ani.

Primăria Vadu Pașii a organizat licitația pentru studiul de fezabilitate în satul cu același nume și următorul pas pe care urmează să îl facă constă în depunerea proiectului la Compania Națională de Investiții pentru finanțare.

„Este un proiect foarte mare, care vine în completarea investițiilor de până acum. Sunt paşi importanţi pentru modernizarea infrastructurii rutiere a comunei Vadu Pașii. Fireşte, este încă mult de lucru, dar am luat totul pas cu pas şi, după cum vedeți, munca noastră dă roade. Asfaltarea drumurilor este doar o componentă a proiectelor noastre, care mai cuprind şi modernizarea unităţilor de învăţământ, construcţia unei săli de sport, locuințe pentru tineri, introducerea rețelei de alimentare cu gaze, a rețelei de canalizare şi alte utilităţi necesare pentru o societate modernă, așa cum eu și echipa mea ne dorim să dezvoltăm, aici, în comuna Vadu Pașii. Nimic din ce le-am promis oamenilor nu va fi trecut cu vederea”, a subliniat primarul comunei Vadu Pașii, Gheorghe Firon.

În comuna Vadu Pașii campania de asfaltare a străzilor a început în anul 2019, grație unui proiect finanțat cu fonduri guvernamentale prin programul operațional PNDL, iar investiția a cuprins drumurile comunale din mai multe sate. Modernizarea drumurilor din comună și a străzilor a continuat și în anul 2020, având la bază proiecte derulate prin atragerea de finanțări din fonduri guvernamentale și europene.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: Conținutul este protejat !