ȘTIRILE ZILEI

Dispărut fără urmă! L-ați văzut?

UPDATE:

Bărbatul de 49 ani, din Gura Teghii, a cărui dispariție a fost semnalată de fratele acestuia în data de 05 martie a.c., a fost depistat în localitatea Plaiul Nucului, comuna Lopătari. Prezența sa a fost sesizată polițiștilor de către un localnic, care avea cunoștință de activitățile de căutare.Din primele verificări a reieșit că bărbatul nu ar fi fost victima vreunei infracțiuni.Mulțumim tuturor celor care s-au mobilizat și ne-au sprijinit în activitățile de căutare.

Polițiștii buzoieni caută un bărbat, de 49 ani, din localitatea Gura Teghii, a cărui dispariție a fost semnalată de fratele acestuia în data de 05 martie a.c.

Poliţiștii postului de poliție Gura Teghii au fost sesizați cu privire la faptul că CEOMPEC ION s-ar fi deplasat în ziua de 03 martie a.c către Nehoiu, însă nu a mai ajuns la destinație.

Semnalmente: înălțime 1,80 metri, greutate 75 kg, ochi căprui, păr șaten scurt, bărbatul are deficit de vorbire. Nu se cunoaște vestimentația.

Persoanele care pot furniza informații care să conducă la găsirea acestuia sunt rugate să sune la numărul de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button